Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@18:36:44 GMT

اسنپ حامی انجمن اتیسم ایران

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۸۵۳۵

اسنپ حامی انجمن اتیسم ایران

اتیسم چیست؟

اتیسم یک اختلال رشدی عصبی با علایم روان‌شناختی است که در سه سال اول زندگی بروز می‌کند. این اختلال بر رشد طبیعی مغز، پردازش اطلاعات مغزی و در نتیجه عملکرد آن در حوزه‌های تعاملات اجتماعی، مهارت‌های ارتباطی و شناختی تاثیر می‌گذارد. شاخصه اصلی اتیسم نقص در ارتباط، تعاملات اجتماعی و بروز رفتارهای کلیشه‌ای، علایق و فعالیت‌های تکراری و محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت اتیسم بر درک افراد از دنیا و تعامل با دیگران اثر می‌گذارد. افراد دارای اتیسم، دنیا را متفاوت از بقیه می‌بینند، می‌شنوند و حس می‌کنند. نکته‌ای که نباید فراموش کنیم این است که اتیسم یک بیماری نیست و درمان قطعی و دارویی نیز ندارد، اما با توانبخشی فرد دارای اتیسم می‌تواند مهارت کسب کرده و زندگی مستقلی داشته باشد. اختلال اتیسم علت واحدی ندارد و دلیل قطعی آن هم تا به امروز مشخص نشده اما پژوهشگران معتقدند که احتمالا چندین ژن و ترکیب آن با عوامل محیطی می‌تواند در ایجاد اتیسم دخیل باشد.

مشکلات حمل‌ونقل افراد دارای اتیسم

چالش حمل‌ونقل برای کسانی که مبتلا به اتیسم هستند یک مسئله اساسی است. افراد معدودی از این جامعه قادر به رانندگی هستند و در حال حاضر بسیاری از افراد مبتلا به اتیسم برای جابه‌جایی و حمل‌ونقل به مراقبان خود وابسته هستند. بنابر اعلام خانواده‌های این افراد، سیستم حمل‌ونقل عمومی نیز به دلیل مشکلات بسیار جوابگوی نیازهای آنان نیست.

به همین دلیل افزایش آگاهی عمومی و آموزش رانندگان می‌تواند به حل معضل حمل‌ونقل این افراد کمک به‌سزایی داشته باشد. با انجام راهکارهای ساده‌ای مانند کم کردن صدای محیط که شامل کم یا قطع کردن آهنگ داخل ماشین هم می‌شود گام موثری در افزایش کیفیت سفرهای افراد دارای اتیسم برداشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اتیسم می‌توانید به انجمن اتیسم ایران و یا کانال‌های اطلاع‌رسانی اسنپ مراجعه کنید.

2121

کد خبر 1308309

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سوریه ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس ترکیه اربعین باشگاه استقلال دونالد ترامپ کردهای سوریه عراق پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد

دکتر مرتضی صانعی طاهری، رئیس انجمن رادیولوژی ایران در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کار کنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.  

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می پردازند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه