Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز؛ مائده امینی- قابل اعتماد است. هم حرف می‌زند، هم تحلیل می‌کند. اگر هم جایی از راه را اشتباه کند به اشتباه خود اعتراف می‌کند. کیلومترها را می‌شمارد و با درصد خطای بسیار پایین به شما می‌گوید چند دقیقه دیگر به مقصدتان خواهید رسید. «Waze» یک مسیریاب جهانی است که چندماهی می‌شود در ایران هم حساب خودش را پس داده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته هنوز چیزی از فراگیر شدن این اپ گوگل، نگذشته بود که به دلایلی نامعلوم فیلتر شد.

رانندگان اسنپ و تپسی که حسابی از این اتفاق ناراضی به نظر می‌رسیدند، معتقد بودند تاکسیرانی کار خودش را کرده و برای آن‌ها مانع جدیدی تراشیده است. فیلترینگ Wase را اما کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه گردن گرفت نه وزارت ارتباطات. محمود واعظی وزیر ارتباطات وقت هم گفت که اپلیکیشن ویز به دلیل حکم یک قاضی در قوه قضاییه فیلتر شده است.

علت این انسداد توسط قوه قضاییه در آن زمان، جاسوسی بودن آن و ارائه از سوی رژیم صهیونیستی اعلام شد و گفته شد برای مردم و امنیت کشور مشکل ساز خواهد بود. این در حالی است که گوگل در 11 ژوئن 2013 این اپ را با قیمت 1.03 میلیارد دلار از اسرائیل خریده و صاحب کنونی آن است.

وزیر ارتباطات در همان زمان گفت که برای این اپلیکیشن جایگزین‌های متعددی مثل گوگل مپ وجود دارد. اما شما هم اگر اهل رانندگی در کلان‌شهرها و نقشه‌خوانی باشید اعتراف خواهید کرد که علی الحساب Waze جایگزین ندارد. این اپلیکیشن مدام رفرش می‌شود و حتی گاهی در حین رانندگی، مسیر را با پیغام «مسیر تغییر کرد. یک مسیر سریع‌تر برای شما پیدا کرده‌ایم»، عوض می‌کند. استفاده از Waze نگرانی شما برای گیر کردن در ترافیک های سنگین را به صفر می رساند.

حالا اتفاق عجیبی افتاده است. چند روزی می‌شود که کار مسیریابی برای رانندگان اسنپ و تپ‌سی آسان‌تر و Waze بدون اعلام رسمی، رفع فیلتر شده. البته معلوم نیست این وضعیت تا کی ادامه پیدا کند. این مسیریاب حرفه‌ای که عنوان بهترین اپلیکیشن گوگل را هم از آن خود کرده است، فعلا روی گوشی‌ آیفونی‌ها به خوبی کار می‌کند. در سیستم عامل اندروید اما با اختلال و کج‌دار مریز به سرور اصلی وصل می‌شود.



منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۵۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند

 

به گزارش تابناک به نقل از سان، محققان مایکروسافت اخیراً کشف کرده‌اند که بسیاری از برنامه‌های اندرویدی به دلیل یک ضعف امنیتی رایج ممکن است در برابر حملات از راه دور، سرقت داده‌ها و سایر مسائل آسیب‌پذیر باشند. حداقل چهار مورد از این برنامه های تحت تأثیر، هر کدام بیش از ۵۰۰ میلیون نصب دارند. یکی از آنها به نام فایل منجیر شیائومی، حداقل یک میلیارد بار از سوی کاربران اندروید نصب شده است.

مشکلی که مایکروسافت کشف کرد بر برنامه های اندرویدی که فایل ها را با سایر برنامه ها به اشتراک می گذارند تأثیر می گذارد. این برنامه که با نام «جریان کثیف» شناخته می‌شود، به برنامه‌های مخرب اجازه می‌دهد تا فایلی را با نام فایل یا مسیر دستکاری شده به برنامه دیگری ارسال کنند.

این روش به مهاجمان فرصتی برای ایجاد یک برنامه نفوذی می دهد که می تواند یک فایل با نام فایل مخرب را مستقیماً بدون اطلاع یا تأیید کاربر به یک برنامه دریافت کننده ارسال کند. به گفته مایکروسافت، زمانی که یک هدف اشتراک‌گذاری نام فایل مخربی را دریافت می‌کند، از نام فایل برای راه‌اندازی فرآیندی استفاده می‌کند که ممکن است با در معرض خطر قرار گرفتن برنامه به پایان برسد.

در نتیجه برنامه هدف گمراه می شود و به نام یا مسیر فایل اعتماد می کند و فایل را در یک دایرکتوری حیاتی اجرا یا ذخیره می کند.

دیگر خبرها

  • آیفون ۱۶ و تغییراتی که راحت لو رفت!
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • نفس راحت پائز: تیم ملی تا دندان مسلح شد
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟